AVÍS LEGAL

La utilització d’aquesta pàgina web està subjecta a les següents condicions d’ús. El fet d’accedir a aquesta pàgina web i utilitzar materials continguts en ella implica que l’usuari ha llegit i accepta, sense cap tipus de reserva, aquestes condicions generals. Aquestes condicions generals regulen l’ús de la pàgina web www.calerconstructora.com (d'ara endavant denominada "Pàgina Web") que i els serveis que la companyia posa a disposició dels usuaris d’Internet.

1.- Accés, contingut, ús i funcionament de la web.

L’accés i navegació en aquest website suposa acceptar i conèixer els advertiments legals, condicions i termes d’ús continguts en ell. CONSTRUCCIONS CALER realitza els màxims esforços perquè la navegació es faci en les millors condicions i per evitar els perjudicis de qualsevol tipus que poguessin ocasionar-se durant aquella.
La prestació dels serveis, per part de CALER, té caràcter gratuït per als usuaris.
CONSTRUCCIONS CALER no es responsabilitza ni garanteix que l’accés a aquest lloc web sigui ininterromput o que estigui lliure d’error. Tampoc no es responsabilitza o garanteix que el contingut o software al qual pugui accedir a través d’aquest lloc web, estigui lliure d’error o causi un dany. En cap cas CONSTRUCCIONS CALER serà responsable per les pèrdues, danys o perjudicis de qualsevol tipus que sorgeixin per l’accés i l’ús de la pàgina web, incloent però no limitant-se, als ocasionats als sistemes informàtics o els provocats per la introducció de virus. CONSTRUCCIONS CALER no es fa responsable dels danys que poguessin ocasionar-se als usuaris per un ús inadequat d’aquest website. En particular, no es fa responsable de cap manera de les caigudes, interrupcions, falta o defecte de les telecomunicacions que poguessin ocórrer en operacions de naturalesa financera.

Els serveis oferts en aquest lloc web només poden ser utilitzats correctament si es compleixen les especificacions tècniques per les quals ha estat dissenyat.

Termes i Condicions

Els continguts, activitats comercials, productes i serveis inclosos en aquest lloc web no estan concebuts ni dirigits a aquelles persones que resideixin en jurisdiccions on els seus continguts no estiguin autoritzats.
Únicament es troben compreses en aquest lloc web les pàgines que figuren dins el mapa web.
L’accés a aquest website és responsabilitat exclusiva dels usuaris.
L’accés a aquest website no suposa establir cap tipus de relació de caràcter comercial entre CONSTRUCCIONS CALER i l’usuari.
L’accés i navegació en aquest website suposa acceptar i conèixer els advertiments legals, condicions i termes d’ús que conté.

CONTINGUTS

CONSTRUCCIONS CALER no es responsabilitza de cap manera d’aquells continguts, activitats comercials, productes i serveis inclosos que puguin visualitzar mitjançant enllaços electrònics (links), directament o indirectament, a través d’aquest web. La presència de links en el website de CONSTRUCCIONS CALER, excepte manifestació expressa en contra, té una finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos. Aquests enllaços no representen cap tipus de relació entre CONSTRUCCIONS CALER i els particulars o empreses titulars dels llocs web als quals pot accedir mitjançant aquests enllaços. CONSTRUCCIONS CALER es reserva el dret de retirar de manera unilateral i en qualsevol moment els enllaços que apareixen en el seu lloc web.

CONSTRUCCIONS CALER realitza els màxims esforços per evitar qualsevol error en els continguts que poguessin aparèixer en aquest website. CONSTRUCCIONS CALER no garanteix ni es responsabilitza de les conseqüències que puguin derivar-se dels errors o omissions en els continguts que poguessin aparèixer en aquest website.

Actualitat i Modificació de la informació:

La informació que apareix en aquest website és la vigent en la data de l’última actualització. CONSTRUCCIONS CALER es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació d’aquest website, podent limitar o no permetre l’accés a aquest web.
No es podrà alterar, canviar, modificar o adaptar aquest web. No obstant això, CONSTRUCCIONS CALER es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment, els canvis i modificacions que estimi convenients, podent fer ús de tal facultat en qualsevol moment i sense previ avís.

2.- Propietat intel·lectual i industrial

Tots els continguts, així com noms, marques i bases de dades accessibles a través de la pàgina web estan subjectes a drets de propietat industrial i intel·lectual de CONSTRUCCIONS CALER, S.A., o de tercers titulars dels mateixos. En cap cas, l’accés a la pàgina web implica algun tipus de renúncia o transmissió total o parcial d’aquests drets, ni atorga cap dret d’utilització, alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre continguts, així com els drets de propietat industrial i intel·lectual, que queden expressament prohibits, excepte prèvia i expressa autorització o llicència atorgada a aquest efecte per CONSTRUCCIONS CALER, S.A. o pel tercer titular dels drets.

3.- Informació general

D’acord amb el que estableix l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’onze de juliol, de Serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, informem els usuaris d’aquesta pàgina web que aquesta és propietat de CONSTRUCCIONS CALER, S.A.

4.- Legislació aplicable

Aquestes condicions generals es regeixen per la legislació espanyola.

Sabino de Arana,56 baixos 08028 Barcelona Tel 93 409 82 85 Email info@calerconstructora.com
Designed by Externa Online and developed by TGI
Avís legal - Privacitat de dades